Blokering….😖😖

Blokering….😖😖

14. april 2019 0 Af sofie B. Johannesen

BLOKERING – FRUSTRATION…….

Mig, Karina, som er igang med den svære ridekunst, føler ikke ligefrem, at det går fremad fortiden. Hele denne her uge, har jeg følt, at jeg skulle kæmpe med begge heste…

ATHENE TØSEN😍

Athene, har jeg skulle longere i tirsdag og alt gik fint indtil vi skulle bruge longeringshjælper, så tændte vi helt af og hun galopperet rundt og rundt…. stopknappen var væk…😳😳jeg fik talt hende til ro og efter en lille “kamp” indbyrdes lykkes det, at nå ind til hende og få longeret hende, og så så vi pludselig spøgelser og pokermon 👻👾overalt…. det var op ad bakke.

Casper har, jeg redet et par gange her i ugens løb og longeret har vi også. Longering ved jeg han er fræk og spiller op, det har han altid gjort🤪 men ridningen føler jeg, går rigtigt A H til……jeg gør, det jeg får at vide til undervisningen også under undervisningen og alligevel føler jeg, at jeg kæmper🥵Jeg bliver rettet, hvilket er fint…

CASPER OG MIG TIL UNDERVISNING🙃

Men frustrationen over ikke, at slå til, at man fejler, er en kæmpe sæk kartofler, som hopper og ned i sadlen, kan ikke finde rytmen,  alt det mundede ud i, at jeg faktisk begyndt, at græde under undervisningen igår ( lørdag). Ja, jeg er 44 år, men derfor kan jeg godt føle mig, som en fiasko😳

Jeg sidde nu her søndag eftermiddag med hovedpine og tænker; Jeg burde nok have trukket stikket her i ugens løb, da jeg har haft mere, at se til og har været mere træt. Jeg burde have indset og lyttet til min krop, så havde jeg nok ikke følt alle de frustrationer og brudt sammen lørdag…Casper og Athene har helt sikkert kunne mærke, at jeg ikke har været “til stede”…. derfor har de vel regeret, som de har gjort. Derfor er det også dejlig, at min datter, Sofie (har bloggen her) altid er med indover, at hun kan tage over, og ved hvornår hun skal rose sin gamle mor😍og jeg er nok ik den eneste, som har følt sådan….jeg har lært af det og mærker efter i den kommende uge, om krop og hovedet er med….

Som man siger ; Op på hesten igen….

ATHENE OG CASPER🧡