SPILLERS Hestefoder opdatering👍

VI er jo igang med Conditioning Mix fra SPILLERS HESTEFODER og laver opdatering til dem en om ugen.

HER ER, HVAD SPILLERS HESTEFODER har skrevet om os, efter en opdatering👍

Vi er utrolig glade og stolte af, at få lov til at prøve SPILLERS HESTEFODER Conditioning Mix og vi kan allerede se, at Athene’s pels er mere skinnende og HUN guffer bare fodret i sig.😁

Stort tak til SPILLERS HESTEFODER👏🏻👏🏻

 

 

Posted by sofie B. Johannesen

Hej

Jeg er en ung kvinde på snart 20 år, som bare elsker heste.
Jeg startede med at ride da jeg var tre år, og har været bidt af heste lige siden. Det har resulteret i at jeg er uddannet dyrepasser med speciale i heste, på Roskilde tekniske skole, vilvorde. Jeg har under uddannelsen været i Irland og Tyskland, hvor jeg i Irland arbejdede med hovedsaglig springheste. I tyskland arbejdede jeg i en grand prix stald, så man kan rolig sige at jeg har prøvet lidt af hvert.

Jeg har nu to heste hvor den ene er en blanding (shire/connemare) på 5 år, som jeg købt ovre i Irland, da jeg var der overe under min uddannelse. Min anden er en 4 års DV hoppe efter BH Don Olymbrio. Min mor og jeg købte hende i fællesskab her i slut januar og har været et stort projekt lige siden.

Vh
sofie Johannesen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *