SÅ ER DET FØRSTE WEEKEND I SEPTEMBER 🤩🥰

SÅ ER DET FØRSTE WEEKEND I SEPTEMBER 🤩🥰

1. september 2022 Af Birchgaarden

JUbiii….. SÅ DET STOR HESTEDAG 😁😁 og vi glæder os..  

I år tager vi tre tøser afsted lørdag og sømdag til STOR HESTEDAG, med Athene, vores Dansk varmblodshoppe og om søndag tager vi vores Fredriksborg hingst Poseidon med.

Men hvorfor gider vi….

JO, vi elsker Dyreskuer og kåringer, og syntes at Stor Hestedag og Roskilde Dyreskue, er, hvor glade mennesker samles og man lærer nye at kende.

I år har vi valgt Athene, da vi syntes det kunne være sjovt og vi ved, at hun nyder, at være på. Når hun er vasket (knap så sjovt) og rosenknopperne er syet, JA – så ved hun at hun skal i byen og hun elsker, at vise sig frem.  

Om søndagen er der lidt mere alvor bag, selvfølgelig er det for sjovt og hyggenskyld, men samtidig er det for, at vores 3- års hingst kan få nogle indtryk, lære at være ude bla andre heste og hopper, samt han skal til hans kåring i hans avlsforening her sidst september, så det er med at lære, at være i byen.

 Samtidig kan man hele tiden kun blive bedre til at mønstre, så Sofie har været i skrap træning, da hun også skal mønstre Poseidon, til sepember, Så der er en bag tanke alligevel med det hele…

Nå , men nu håber vi på nogle rigtige hyggelige dage med sol, glade mennesker, hunde og masser af heste…