ER DER FØL I MORGEN….?

ER DER FØL I MORGEN….?

10. marts 2023 Af Birchgaarden

Som første gangs avler og som første gangs avler, som venter føl, kan man læse sig blind i råd, retningssnor og billeder…
Men hvornår er folingen forestående, skal babserne hæve, et par døgn før, skal hun gå fra fodret, skal  – skal og atter skal…

Jeg ved det jo ikke, men tænker hestene er lige så forskellige, som vi mennesker…
Selvfølgelig er der jo nok nogle helt sikkert tegn , på folingen er nær, men kan man ikke alligevel blive overrasket…

Læste for eksempel en, hvis hoppe intet mælk havde lagt ned , og på under et par timer, var der føl, andre heste har babser så store og vokspropper… men ja, det er nok en klar retningslinie, men hvem siger, min hoppe gør det…. 🤦‍♀️ Det er sørme ikke nemt…og tænk hvis der går noget galt under folingen….😬min mor er meget spekulerende over alt dette også…

Men jeg tænker, at min hoppe har folet inden for 1 uge til 14 dage, det siger både min mavefornemmelse og min mor, siger det også….

Nå, men derfor er der heller ingen Hingstekåring i år, Hest og Rytter messen i Herning, det må komme til næste år…, så planlægger jeg lige lidt bedre med folingen 🥴🤣så sparer jeg også de penge….😃

Nå, men jeg må se, om min mave fornemmelse er rigtigt, om min hoppe skal have store babser, og ikke kun en må kokostoppe…., om hun stopper med at spise, og så videre…

Men en ting er sikkert, Hold op, hvor bliver det fantastisk, når BIRCHGAARDENS første føl melder sin ankomst, præcis på sin fødselsdag 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰Og en helt ny gren i Frederiksborgverden ser dagens lys🙏🙏