PLANLÆGNING OG AT KIGGE FREMAD

PLANLÆGNING OG AT KIGGE FREMAD

24. februar 2023 Af Birchgaarden

AT LÆGGE PLANER, og SE FREMADRETTET, kan til tider og lige i tiden være lidt svært, da alt lige fortiden ikke helt flasker sig, som man ønsker….🤦‍♀️ Man sige 7 gode år og 7 dårlige år, ved sørme ikke helt om det er de 7 dårlige lige nu… 🤷‍♀️

Jeg har ellers lagt nogle rigtigt gode planer for at begynde at arbejde fremadrettet med min avlshingst Poseidon, men er lige nu sat tilbage, da jeg åbentbart har lavet en skade i min fod, så jeg ikke kan ride og arbejde med ham…. Det er rigtigt fedt🥴🥴

 Athene, min DV hoppe efter Blue Hors Don Olymbrio, havde jeg også lagt planer for, udviklingsmæssige og stævnemæssigt, der er så kommet mange ændringer i de planer også, men heldigvis har jeg fået en utrolig super hjælp af en super kompetent rytter til, at komme og ride hende 3 gange om ugen og dermed udvikle hende…

Tusind tak til Cecilie Sarah Madsen… 🙏🥰  

 Der er intet, som helt gå efter mine planer for tiden, jeg føler hele tiden, at jeg bliver sat tilbage… Jeg føler også at januar og februar måneder har været enorme laaaaange og alt det regn og blæst…. JA JA , der er mange sure opstød….😬😬

Nå, men jeg må vende alt det her negative til noget positivt og som, min mor siger; Nogle gange er der en mening med det der sker…

…..og ja, jeg har fået et nyt job, jeg skal starte på i midt marts, det er drømmejobbet og så kommer der også lidt penge ind på kontoen💪 Det glæder jeg mig til, og så nedkommer min avls frederiksborg hoppe, forhåbentlig med et føl her i marts måned…🙏💙 så min lille drøm, at avle fremadrettet starter her😃😃

Nå, men hvad der ikke slår en ihjel, gør jo kun en stærkere😇, som man siger….