MIN SAFE – GØR AT JEG KOMMER PÅ HESTEN🥰

MIN SAFE – GØR AT JEG KOMMER PÅ HESTEN🥰

28. januar 2023 Af Birchgaarden

DETTE BLOGINDLÆG ER SKREVET AF KARINA, SOM ER MIN MOR, der har kæmpet med angst for heste og rideangst, men er kommet stærkt tilbage…💪💪 

Jeg er snart 49 år gammel og har, tideligere skrevet om min angst for heste, indtil den dag, Sofie kom hjem med Casper og nærmeste kastede mig op på ham.
Siden hen har jeg været under en lang rejse, da Casper for ca 1 1/2 siden valgte bogstaveligt at smide mig af….

MEfterfølgende kunne jeg ikke bare tænke tanken om, at skulle op på hesten igen.  MEN NU HAR JEG FUNDET MIN SAFE – EN Ting, som gør at jeg er “uovervindelig” eller føler, at med den kan jeg alt…

NEMLIG; EN SIKKERHEDSRIDEVEST 💪💪

Jeg har den på, om jeg så bare skal skridte rundt.
Jeg
har siddet på Casper med vesten på, men vi er også nået dertil ham og mig, at vi hygger med longering, løsspring, strigling og hygge i boks, græsning osv… Ride gør vi bare ikke sammen… Jeg tror ikke, at han vil smide mig af , da Sofie søster har været oppe og trave/galoppere rundt på ham uden sadel… JEG tror bare, at usikkerheden melder sit indtog og det mærker han… Og han er bare en bandit😃SÅ vi hygger på alle andre tænkelige måder…🥰

Men jeg rider jo lidt rundt på Sofies dressur hest, Athene og der har den sikkerhedsvest hjulpet mig gevaldigt til, at få en ro på mig selv, da den bare lige giver det sidste…

jeg har prøvet nærmeste at dratte af i trav fra Athene, spørg mig ikke hvordan🤷‍♀️  der har været jagt på markerne omkring os, hun har været lidt følsom med lænnedtæppe og vinden, som har taget fat, men alligevel har jeg formået, at bevare roen og trække vejret og bliver på hesten….💪Tideligere kunne sådanne situationer nærmeste udløse tårer og bange andeles i maven. 🥴

Jeg er blevet så cool, at jeg selv sadler op, og rider alene rundt herhjemme på hende, og jeg er så mega stolt af mig selv….(vi galopper ikke, det er ikke det vigtigtst for mig)

Jeg ved godt, at det ikke er noget særligt, men for mig, hvor det har fyldt meget, syntes jeg, at jeg er en mega sej, snart 49 årlige Quinde, som har fundet det som gør mit liv værd…❤️ Bare en skridt tur på ridebanen, hvor jeg nyder at sidde i sadlen, det kan bare redde min dag og så har jeg altid min tro følgesvend med;

MIN SIKKERHEDSVEST🙏